Screenshot

Zelf e-mailings opmaken in alle vrijheid

Maak zelf uw e-letters (nieuwsbrieven), uitnodigingen, e-cards, …

De e-mailing software van Minkbox bevat twee types sjablonen.

  • Met het neutraal sjabloon maakt u uw e-mailing volledig naar eigen smaak op. U hoeft zich geen zorgen te maken over onvolkomenheden of verkeerde weergaves bij de verschillende e-mailontvangers.
  • Met het huisstijl-sjabloon wordt het u nog makkelijker gemaakt en zijn de grafische elementen reeds vastgelegd. Op die manier hoeft u zich enkel om de inhoud te bekommeren bij het opstellen van uw e-mailing.


Meest gebruiksvriendelijke e-mailingsprogramma

Kies voor uw e-mailing actie het meest geschikte sjabloon en ga meteen aan de slag om zelf teksten, afbeeldingen en links toe te voegen. Een goede basiskennis van een tekstverwerkingprogramma zoals Microsoft Word is alles wat u daarvoor nodig hebt. Daarnaast maakt u via Minkbox ook zelf antwoord- of bestelformulieren aan waarmee u uw ontvangers de kans geeft om snel te antwoorden op een promotie, aanbieding, wedstrijd of enquête.100% gekeurd en getest e-mailingsplatform

De e-mailing software en sjablonen van Minkbox zijn uitgebreid getest, wat ervoor zorgt ervoor dat alles onder controle blijft zonder uw creativiteit ook maar een strobreed in de weg te leggen.

Screenshot

Eenvoudig e-mailadressenbeheer

Adressenlijsten aanmaken en bewerken naar eigen behoefte

Met Minkbox beheert u volledig zelf uw e-mailingcampagnes van begin tot einde, zonder dat u beroep hoeft te doen op buitenstaanders. U ontwerpt, organiseert en plant uw e-mailingcampagnes op basis van uw eigen adressenbestanden. Al uw contactadressen kunt u opdelen in categorieën die reeds in Minkbox voorzien werden of u maakt zelf nieuwe segmenten aan, bv op basis van doelgroepen.Uiterst vlot en verregaand contactbeheer

Het e-mailingsprogramma Minkbox zorgt er automatisch voor dat uitschrijvingen en niet bestaande e-mailadressen (de zgn. "hard bounces") uit de adreslijsten worden verwijderd. Ook e-mailadressen van ontvangers die tijdelijk onbeschikbaar zijn (de zgn. "soft bounces", door netwerkproblemen bij de ontvanger of volle mailboxen) worden automatisch bijgehouden. Op die manier kunt u deze contacten later opnieuw aanschrijven.

Screenshot

Zoveel als nodig & goedkoop e-mails verzenden, is de beste e-mailing-strategie

Complete controle over uw verzendopties: verstuur onmiddellijk of plan uw campagne

Ook voor het uitsturen van uw e-mailings zelf blinkt Minkbox uit in gebruiksvriendelijkheid.

  1. U selecteert de gewenste e-mailing (deze die u net maakte of eentje die u eerder al eens uitstuurde)
  2. vervolgens selecteert u de gewenste adressenlijst
  3. u vult enkele gegevens aan die specifiek voor deze mailing van belang zijn
  4. Ten slotte klikt u op "uitsturen". U bent nu klaar! De Minkbox-technologie op onze server neemt het vanaf hier van u over. Van zodra de e-mailing volledig is uitgestuurd, brengt Minkbox u op de hoogte via een bevestigingsberichtje naar het emailadres waarmee u bent ingelogd.

De goedkoopste, meest efficiënte vorm van internetmarketing

Bij de ontwikkeling van het Minkbox e-mailingsprogramma werd rekening gehouden met de werkelijke behoeften van de gebruiker. Wat heeft het voor zin om (kostprijsverhogende!) features uit te werken die toelaten 800.000 e-mails per jaar te versturen, als voor 90% van de bedrijven de behoefte veel lager ligt. In de e-mailingssoftware van Minkbox vindt nagenoeg elke gebruiker zijn gading en dat aan een zeer scherpe, vastgelegde prijs. Geen gedoe met maandelijkse (her)berekeningen, getover met licenties en costs per e-mail. U weet nu al dat Minkbox u per jaar € 650 kost (exclusief 21% BTW) en dat u daar maximaal 125.000 e-mails per jaar mee kunt versturen. Behoort u tot die 10% bedrijven die heel actief en heel breed e-mailings verstuurt, dan wordt Minkbox voor u op maat gesneden. Voor meer informatie over software voor massa-e-mailings kunt u ons te allen tijde apart contacteren.

Screenshot

E-mailing campagnes gedetailleerd opvolgen

Met Minkbox krijgt uw e-mailmarketing een stevige boost.

Na elke e-mailingcampagne kunt u rekenen op een haarscherpe debriefing dankzij de gedetailleerde statistieken van Minkbox. Zo kunt u naast de algemene statistieken ook nagaan door wié en op welk moment de e-mailing geopend werd, welke links hij of zij heeft aangeklikt, welke reacties zijn binnengekomen via de bestel- of antwoordformulieren,… en tientallen andere handige meetpunten. U kunt werkelijk geen nieuwe functie bedenken voor uw e-mailingcampagnes of Minkbox heeft het standaard in het pakket zitten.